Amaretto 70cl

€14,50
Unit price: €0,00 /
Add to cart
Delivery time: 2-7 workdays

Complete your order

Add all of these and get a 4% discount!
Monin Amaretto 70cl
1x Doseer pomp voor Glasfles 70 cl
+ €5,95
Add to cart

Product details

Le Sirop de MONIN Amaretto

Originating in the Varese province in Italy, this liqueur has been around since the 16th century. Non distilled, it is directly prepared by infusing almonds and alcohol, which gives it its gorgeous amber colour and its bitter taste, enjoyed in aperitifs and digestives. Amaretto is also used in cooking and baking, notably to make a tiramisu. Le Sirop de MONIN Amaretto will elevate all of your creations, with or without alcohol. Add a twi 

Applications

cappuccinos, frappes, mint juleps, long drinks, sours
 
THE MONIN TIPS
MONIN Amaretto Syrup will bring the unrivalled softness of almond with a delicate fruity note of apricot to all of your beverages, either hot or cold, and will transport you to Italy. It pairs wonderfully with orchard fruits and red fruits and is delicious in milk-based coffee drinks. Its suave and exquisite flavour is a treat in after dinner cocktails to help draw out an excellent meal. I like adding it to a Clover Club, a classic cocktail with a raspberry base, for an intensely sweet sensation. If you have a sweet tooth, try an Affogato: a shot of espresso topped with Amaretto syrup and a ball of vanilla ice cream.

Le Sirop de MONIN Amaretto alcoholvrij

Deze likeur, afkomstig uit de provincie Varese in Italië, bestaat al sinds de 16e eeuw. Niet gedistilleerd, het wordt direct bereid door amandelen en alcohol te infuseren, waardoor het zijn prachtige amberkleur en zijn bittere smaak krijgt, genoten in aperitieven en digestieven. Amaretto wordt ook gebruikt bij het koken en bakken, met name om een ​​tiramisu te maken. Le Sirop de MONIN Amaretto verheft al uw creaties, met of zonder alcohol. Voeg een tweeling toe

toepassingen

cappuccino's, frappes, mint juleps, longdrinks, zuren

DE MONIN-TIPS

MONIN Amaretto Siroop brengt de ongeëvenaarde zachtheid van amandel met een delicate fruitige noot van abrikoos in al uw dranken, zowel warm als koud, en brengt u naar Italië. Hij past uitstekend bij boomgaardfruit en rood fruit en is heerlijk in koffiedranken op basis van melk. De zachte en voortreffelijke smaak is een traktatie in cocktails na het eten om een ​​uitstekende maaltijd te bereiden. Ik voeg het graag toe aan een Clover Club, een klassieke cocktail met een frambozenbasis, voor een intens zoete sensatie. Als je een zoetekauw bent, probeer dan eens een Affogato: een shot espresso overgoten met Amarettosiroop en een bolletje vanille-ijs.

Recept : Galentines Shake - klik hier voor het recept 

Reviews

0 stars based on 0 reviews