Le Sirop de MONIN Aardbei
Zoet, zuur of met bosachtige aroma's, de aardbei wordt al sinds de oudheid geconsumeerd in Amerika, Azië en West-Europa. Het rode vruchtvlees is de houder voor de bloem: het zijn de kleine gele zaadjes, "achenes" genaamd, die het grootste deel van deze lentevrucht vormen.
De aardbei wordt vaak gebruikt in de keuken, gebak of jam en past perfect bij verschillende ingrediënten zoals peper, munt, basilicum, vanille, chocolade of zelfs een groot aantal soorten fruit.
Le Sirop de MONIN Aardbei vangt de zoete, heerlijke en frisse smaak van de aardbei en geeft een vleugje zoetheid aan uw drankjes, alcoholisch of non-alcoholisch. Het is ideaal voor het verheffen van limonades, milkshakes, Frozen cocktails, Spritzers of Margaritas...
toepassingen
mojito, spritzer, martini, limonade, ijsthee, frappé
MONIN-TIPS
De rijke smaak van verse aardbeien met een vleugje aardbeienjam zou je genoeg ideeën moeten geven om je eigen kenmerkende drankjes te maken. Het gaat heerlijk samen met frosted mint en mojito mint, witte chocolade, balsamicoazijn, basilicum en zoveel meer... Eindeloze mogelijkheden voor creatieve geesten!
Ingredienten en voedingswaarden
Suiker, water, geconcentreerd aardbeiensap en overige vruchtensappen, aroma, voedingszuur: citroenzuur, kleur: E122. Vruchtensap: 19% minimum, waarvan 18% aardbeiensap. E122: kan de activiteit of oplettendheid van kinderen nadelig beïnvloeden.