Le Sirop de MONIN Amaretto
Deze likeur, afkomstig uit de provincie Varese in Italië, bestaat al sinds de 16e eeuw. Niet gedistilleerd, het wordt rechtstreeks bereid door amandelen en alcohol te infuseren, waardoor het zijn prachtige amberkleur en zijn bittere smaak krijgt, genoten in aperitieven en digestieven. Amaretto wordt ook gebruikt bij het koken en bakken, met name om een tiramisu te maken. Le Sirop de MONIN Amaretto verheft al uw creaties, met of zonder alcohol. Voeg een tweeling toe
toepassingen
cappuccino's, frappes, mint juleps, longdrinks
MONIN-TIPS
MONIN Amaretto Siroop brengt de ongeëvenaarde zachtheid van amandel met een delicate fruitige toets van abrikoos in al uw dranken, zowel warm als koud, en brengt u naar Italië.
Hij past uitstekend bij boomgaard fruit en rood fruit en is heerlijk in koffiedranken op basis van melk. De zachte en voortreffelijke smaak is een traktatie in cocktails na het eten om een uitstekende maaltijd te bereiden.
Ik voeg het graag toe aan een Clover Club, een klassieke cocktail met een frambozenbasis, voor een intens zoete sensatie. Als je een zoetekauw bent, probeer dan eens een Affogato: een shot espresso overgoten met Amarettosiroop en een bolletje vanille-ijs.
Le Sirop de MONIN Amaretto alcoholvrij
Deze likeur, afkomstig uit de provincie Varese in Italië, bestaat al sinds de 16e eeuw. Niet gedistilleerd, het wordt direct bereid door amandelen en alcohol te infuseren, waardoor het zijn prachtige amberkleur en zijn bittere smaak krijgt, genoten in aperitieven en digestieven. Amaretto wordt ook gebruikt bij het koken en bakken, met name om een tiramisu te maken. Le Sirop de MONIN Amaretto verheft al uw creaties, met of zonder alcohol. Voeg een tweeling toe
toepassingen
cappuccino's, frappes, mint juleps, longdrinks, zuren
DE MONIN-TIPS
MONIN Amaretto Siroop brengt de ongeëvenaarde zachtheid van amandel met een delicate fruitige noot van abrikoos in al uw dranken, zowel warm als koud, en brengt u naar Italië. Hij past uitstekend bij boomgaardfruit en rood fruit en is heerlijk in koffiedranken op basis van melk. De zachte en voortreffelijke smaak is een traktatie in cocktails na het eten om een uitstekende maaltijd te bereiden. Ik voeg het graag toe aan een Clover Club, een klassieke cocktail met een frambozenbasis, voor een intens zoete sensatie. Als je een zoetekauw bent, probeer dan eens een Affogato: een shot espresso overgoten met Amarettosiroop en een bolletje vanille-ijs.