Le Sirop de MONIN Anijs
Anijs is een van de oudste aromatische planten ter wereld. Anijs werd in het oude Rome genuttigd in verfijnde keukens en heeft een sterk aromatische smaak, die tegenwoordig met name wordt gebruikt bij het koken, maar ook bij het maken van cocktails.
Le Sirop de MONIN Anijssiroop geeft al uw drankjes een anijs- en zoethoutsmaak en is een geweldige aanvulling op een guavelimonade of zelfs warme chocolademelk!
toepassingen
chaï lattes, warme chocolademelk, diabolo's, espresso martini's
MONIN-TIPS
MONIN Anijssiroop brengt de kracht en frisheid van anijs in al uw warme en koude dranken. De kenmerkende smaak roept de zomer en het zuiden van Frankrijk op.
Het gaat heel goed samen met aromatische kruiden zoals basilicum, rozemarijn, dragon of munt, om heerlijke alcoholische en niet-alcoholische dranken te creëren.
Het is perfect voor een alcoholvrij aperitief met anijssmaak, zoals een Virgin Mauresque.
Je kunt het ook opnemen met MONIN Muntsiroop en MONIN Grenadinesiroop. De diepe hints van anijs en zoethout passen ook perfect bij rijke smaken zoals chocolade en vanille, maar ook bij rood fruit. Genoeg om je creativiteit aan te wakkeren en je zin te geven in nieuwe cocktails!