Le Sirop de MONIN Appeltaart
Appeltaart, afkomstig uit Engeland tijdens de Middeleeuwen, wordt gemaakt met bladerdeeg of zanddeeg dat vervolgens wordt gevuld met gesneden appels. Je kunt het warm of koud hebben, alleen of geserveerd met slagroom of vanille-ijs. Dit populaire dessert herinnert ons allemaal aan de zoete geur van de kindertijd, gevuld met nostalgie.
Herontdek alle vrijgevigheid die appels en kaneel te bieden hebben in MONIN Appeltaartsiroop, een smaak die al je creaties naar een hoger niveau zal tillen, van warme chocolademelk tot frappes en smoothies.
toepassingen
warme chocolademelk, frappes, mint juleps, royal fizz toddys
MONIN-TIPS
Met zijn fluweelzachte appel-, kaneel- en gebakkorstaroma's doet MONIN Appeltaartsiroop je denken aan de delicate geur van versgebakken appeltaart, heet uit de oven. Deze decadente smaak zal een echte aanwinst zijn om toe te voegen aan je warme en koude dranken op basis van koffie, maar ook aan je milkshakes en smoothies.
In cocktails kun je het het beste combineren met donkere dranken zoals calvados of bourbon. Ik gebruik het graag om een originele draai aan mijn Mint Julep te geven - 15 ml MONIN Appeltaartsiroop is genoeg om een geheel nieuwe dimensie aan het drankje te geven.