Le Sirop de MONIN Bloedsinaasappel
De vrucht van de sinaasappelboom, die voornamelijk wordt verbouwd in Spanje, Noord-Afrika en Italië, wordt vaak geassocieerd met de Middellandse Zee en dankt zijn naam aan de intense kleur en het zure, sappige vruchtvlees. Er zijn een paar verschillende soorten, zoals de sanguinello-sinaasappel of zelfs de moro-sinaasappel.
Le Sirop de MONIN De sterke fruitige smaak van Bloedsinaasappel, perfect uitgebalanceerd tussen zoet, zuur en bitter, geeft een intense draai aan al uw creaties.
toepassingen
spritz, ijsthee, limonades
MONIN-TIPS
MONIN Bloedsinaasappel siroop vangt de bijzondere smaak van deze citrusvrucht met een diep roodoranje vruchtvlees. De lichte bitterheid en zuurgraad maken het een ideale smaak voor je Spritzes, Negronis en andere bittere cocktails, zowel klassiekers als signaturen.
Heerlijk en verfrissend tegelijkertijd, het zal een genot zijn in zomerse sterrendranken zoals ijsthee, frisdrank en limonades. Laat je fantasie de vrije loop en geef een twist aan je favoriete cocktails zoals de Margarita, de Moscow Mule, de Mojito of zelfs de Cosmopolitan.
Naar mijn persoonlijke smaak gebruik ik het graag met Le Fruit de MONIN Passion Fruit, een amberkleurige vermout, een vleugje limoensap en gegarneerd met prosecco, voor een vernieuwde spritz met tropische smaken.
Waarom probeer je het niet eens?