Le Sirop de MONIN Kers
De kers, een kleine vrucht die al sinds de oudheid bekend is, is de eerste ontpitte vrucht van het jaar die verkrijgbaar is in de marktkraampjes. Er bestaan honderden kersensoorten, met zeer verschillende smaakprofielen, allemaal even lekker: de Burlat, zoet en mals, de Reverchon, zuur en knapperig, of de Sweetheart, roze en stevig. Deze sublieme, intense rode vrucht, die vaak wordt genoten in jam, kan worden geproefd in desserts, vaak chocolade-achtig, maar kan ook worden genoten in drankjes.
Le Sirop de MONIN Cherry's lichte hint van kersenpit en rijpe, sappige kersenaroma's is het ideale ingrediënt om een verfrissende toets te geven aan al uw creaties. Probeer het eens in een ijsthee, in een donkere chocolade frappe of zelfs in een witte chocolade Martini.
toepassingen
limonade, latte, smoothie, mojito, gin & tonic
MONIN-TIPS
Herontdek de authentieke smaak van verse, rijpe kersen in MONIN Kersensiroop. Hiermee heb je eindeloze mogelijkheden om heerlijke drankjes te maken, op smaak gebracht met deze zomerfavoriet. Gewoon overgoten met een vers biertje, in een spritz om een fruitige toets toe te voegen, in een decadente drank op basis van melk in combinatie met chocolade, in een cold brew, in een Cosmopolitan... de combinaties zijn eindeloos! Ik associeer vooral graag kers met gember om de zoetzure smaak te versterken met een vleugje kruiden. Voeg een scheutje MONIN Kersensiroop toe aan een Moscow Mule en je zult versteld staan!
Voeg wat Kers siroop toe aan je cola en je hebt een heerlijke Cherry Coke!