Le Sirop de MONIN Kastanje
"Chauds les Marrons!": een uitdrukking die je tijdens de koudere maanden in Frankrijk vaak zult horen. Veel festivals in het hele land in oktober zijn gewijd aan de herfstnoot, omdat de geur van geroosterde kastanjes de lucht verwarmt. Ze worden traditioneel gebruikt in kerstgerechten, gebakken, gekookt, gestoomd of geroosterd.
Le Sirop de MONIN Chestnut brengt de subtiele smaken van de winterfavoriet over, perfect voor feestelijke gelegenheden. Verwen uzelf door het toe te voegen aan uw koffie en dessertcocktails.
toepassingen
warme chocolademelk, latte, frappé, bier, after dinner
MONIN-TIPS
MONIN Kastanje heeft een milde en lichte smaak. het verbetert gemakkelijk de smaak van uw beste koffie, latte of cappuccino. Maar om meer luxe smaak te geven met kastanje, kun je MONIN Caramelsaus toevoegen om een nieuwe geroosterde kastanje-smaak te creëren voor je koffie, latte en cappuccino-drankjes.