Le Sirop de MONIN Chocolate Cookie
Het chocoladekoekje, uitgevonden in de jaren dertig door twee Amerikanen, is een klein, rond, kleverig koekje bedekt met chocoladeschilfers. Geliefd over de hele wereld en van meerdere generaties, kan het zowel warm als koud en op elk moment van de dag worden geproefd.
Herontdek de decadente smaak van in de oven gebakken koekjesdeeg geassocieerd met de intense smaak van pure chocolade in Le Sirop de MONIN Chocolate Cookie. Het geeft een vleugje decadentie aan uw warme chocolademelk en frappés, waar iedereen van kan genieten!
toepassingen
warme chocolademelk, latte, frappé, moscow mule, martini
DE MONIN-TIPS
MONIN Chocolate Cookie-siroop zit boordevol decadentie waarmee je heerlijke drankjes kunt maken, en nog lekkerder dan de vorige. De smaken van chocoladekoekjes en koekjesdeeg zijn een geweldige aanvulling op dranken op basis van melk, zoals een traditionele cappuccino, latte macchiato, warme chocolademelk en milkshakes. Het werkt ook heel goed met een vleugje zure room in exquise alcoholische creaties. Probeer het te combineren met rood fruit zoals kersen, aardbeien of bramen, of zelfs met peren of sinaasappels om een verrassende twist te geven aan je favoriete after dinner cocktails. Ik vind het heerlijk om het in een cold brew koffie te hebben om een beetje zoetheid en decadentie toe te voegen!