Le Sirop de MONIN Gember
Generaties lang heeft gember het vuur in Aziatisch eten gelegd, maar het is al lang geleden door alle culturen geadopteerd voor gebruik in vele culinaire toepassingen en vanwege de gezondheidsvoordelen. Tegenwoordig is het het lievelingsingrediënt geworden in speciaal eten en drinken.
Le Sirop de MONIN Ginger belichaamt de heerlijk verwarmende combinatie van geurige zoetheid en bijtende kruiden. Aromatisch, scherp en kruidig, het geeft een onderscheidende, exotische smaak en verhoogt het vuur in uw cocktails, limonades, chocolaatjes, thee en fruitige frisdranken.
toepassingen
gin fizz, caipiroska, tiki, tonic, limonade, warme chocolademelk
MONIN-TIPS
De tegelijkertijd vurige en toch zuiverende smaak is direct herkenbaar in elke toepassing. Probeer het in een warme chocolademelk, voor de perfecte combinatie van geruststellende zoetheid en herinnerend exotisme.