Productpagina
Le Sirop de MONIN Komkommer
Oorspronkelijk uit India, wordt het al meer dan 3000 jaar verbouwd en onderscheidt het zich door zijn langwerpige vorm, gladde groene schil en knapperige textuur. Tegenwoordig wordt de komkommer het hele jaar door gegeten, hoewel het groeiseizoen van april tot oktober loopt.
Met zijn botanische geur en waterig profiel, zijn sappige komkommersmaak en subtiele bitterheid, zal Le Sirop de MONIN Cucumber instant frisheid toevoegen aan al uw creaties!
toepassingen
virgin cocktail, green park fizz, moscow mule, martini
MONIN-TIPS
Absoluut toegewijd aan gebruik in cocktails, het zal wonderen doen in Gin en Tonic en een Martini. Combineer het met citrusvruchten en aromatische kruiden om zijn volledige potentieel te ontketenen en speel met zijn plantaardige smaak in heerlijke verfrissende alcoholvrije drankjes.
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Cucumber | Komkommer | Concombre