Le Sirop de MONIN Macadamia noot
De macadamia noot, gekweekt in Queensland, Australië, werd meer dan 5000 jaar geleden ontdekt. Deze noot, waarvan de smaak sterker is dan die van een gewone hazelnoot, bestaat uit een witte amandel ingesloten in een ronde, bruine schil.
Oorspronkelijk gebruikt als olie voor in de keuken en cosmetica, is het gebruik van de macadamia noot in de loop der jaren gediversifieerd. Je kunt er van snoepen, het caramelliseren, als aperitief of dessert of zelfs als ijssmaak, maar je kunt het ook gebruiken om je drankjes subtiel op smaak te brengen.
Le Sirop de MONIN Macadamia Nut's delicate en subtiele tonen, die doen denken aan de kokosnoot, werken heel goed in melk- en alcoholische dranken.
Breng uw milkshakes, warme chocolademelk, Old Fashioned of uw Cognac-gebaseerde drinks op smaak.
toepassingen
milkshake, koffie, in desserts, old-fashioned cocktail
MONIN-TIPS
Oorspronkelijk bedoeld om te gebruiken in warme dranken, maar het zal ook perfect mengen met gedistilleerde dranken die in eikenhouten vaten zijn gerijpt, zoals whisky, rum en cognac...
Mijn favoriete manier om MONIN Macadamia-notensiroop te gebruiken, is altijd in een milkshake, om de beroemde Amerikaanse ijssmaak, zij het in vloeibare vorm.