Le Sirop de MONIN Mango
De mango komt oorspronkelijk uit de bossen van India en wordt al meer dan 4 millennia verbouwd. Het verspreidde zich snel naar Afrika, Midden-Amerika en Zuid-Amerika. Tegenwoordig wordt mango geproduceerd in tropische landen en bestaan er meer dan honderd verschillende variëteiten. Vaak toegevoegd aan desserts, wakkert mango de creativiteit aan. Tegenwoordig wordt het geassocieerd met tropisch koken en wordt het meestal gebruikt in chutneys. Gewaardeerd in fruitsalades, is het ook een geweldige aanvulling op zuivelproducten.
Le Sirop de MONIN Mango is heerlijk van smaak en doet denken aan het sappige, zachte smaakprofiel van deze zoete vrucht. Het zal al je creaties naar een hoger niveau tillen, van een Daiquiri tot een Mojito, tot ijsthee en limonades.
toepassingen
milkshake, limonade, punch, daiquiri
MONIN-TIPS
MONIN Mango siroop gaat prachtig samen met witte alcoholen zoals gin, wodka, tequila maar ook met op vat gerijpte brandewijnen zoals bourbon, rum en brandewijn.