Le Sirop de MONIN Meloen
De meloen werd in de oudheid ontdekt door de Egyptenaren en wordt sinds de 16e eeuw verbouwd in het zuiden van Frankrijk. Een specialiteit van de regio's Charentes, Anjou en Touraine.
Het wordt vaak rauw geconsumeerd, maar kan ook worden gebruikt voor het maken van een koude soep, sorbet of in een fruitsalade.
Deze ronde, sappige vrucht past heel goed bij verse kruiden als basilicum, citroengras en munt.
Le Sirop de MONIN Meloen en zijn zoete, sappige profiel zullen een vleugje frisheid brengen in al uw alcoholische en niet-alcoholische creaties. Het is de ideale metgezel voor limonades, ijsthee, Fizz en Spritz.
toepassingen
limonade, ijsthee, cocktail, mocktail, fizz, spritz, moscow mule, martini
MONIN-TIPS
MONIN Meloen siroop kan gemakkelijk verwerkt worden in uw koude creaties, met of zonder alcohol. Het kan worden gecombineerd met citrusvruchten, rood fruit, aromatische kruiden zoals basilicum, munt en tijm. Qua combinaties met sterke drank smaakt hij beter met heldere sterke drank zoals gin, tequila of wodka.