Ingrediënten 

  •  500 gr Le Fruit de MONIN Pear
  •  1000 gr Peren geschild
  •  30 gr Gember
  •  500 gr Witte chocolademousse
  •  1000 gr Dulce de leche
  •  100 gr Mascarpone
  •  10 gr Tartelette

Le Fruit Basis

1 Weeg 350 gram Le Fruit de MONIN Rhubarb af.
2 Weeg 150 gram MONIN vlierbloesem- siroop af.
3 Weeg 1000 gram blauwe bessen af.
4 Meng dit in een kom tot een homogene massa.
5 Doe de massa in een gewenste bak, zet koel tot gebruik.

 

Le Fruit Basis – Optioneel

Breng de Le Fruit basis naar een hoger niveau.

1 Doe de Le Fruit basis per portie in hittebestendige vacumeerzakken.
2 Vacumeer de basis, zo kunnen de smaken goed samenkomen.
3 Gaar 10 minuten op 70°C stoom.
4 Laat afkoelen en zet klaar voor gebruik. Zeker 14 dagen houdbaar bij 7°C.
5 Bij gebruik zak openknippen en in een RVS/plastic bak doen.

 

Zandkoekjes crumble

1 Draai de zandkoekjes grof op in een keukenmachine, puls 3-4 maal.
2 Stort in een bak, dek goed af en zet klaar voor gebruik. Droog bewaren.
1 Stort in een spuitfles. Koel bewaren.

 

Serveren

1 Verzamel alle ingrediënten.
2 Leg een grove quenelle mascarpone op het bord.
3 Top af met 3 eetlepels (45-50 gram) le fruit basis.
4 Garneer met de zandkoek crumble en lemon cress.