Winkelwagen

Artikelen

Sorry, we kunnen dit artikel niet vinden. Maar stuur gerust een mail naar [email protected] en zal kijken wat ik kan doen!...

Verleidt je smaakpapillenen ontdek de perfecte balans tussen wild rood fruit en romige cheesecake met de Red Fruit Cheese Cake. 

Ingrediënten

  •  500 gr Le Fruit de MONIN Red Berries
  •  1000 gr Bosvruchten mix
  •  9oo gr Cheesecake
  •  100 gr Basilicum
  •  100 gr Munt

Le Fruit Basis 1

1 Weeg 500 gram Le Fruit de MONIN Red Berries af.
2 Weeg 1000 gram bosvruchtenmix af.
3 Meng dit samen in een mengkom tot een homogene massa.
4 Doe de massa in een gewenste bak, zet koel tot gebruik.

Le Fruit Basis  2

 
1 Doe de Le Fruit basis per portie in hittebestendige vacumeerzakken.
2 Vacumeer de basis, zodat de smaken goed samenkomen.
3 Gaar 10 minuten op 70°C stoom.
4 Koel terug en zet klaar voor gebruik. Zeker 14 dagen houdbaar bij 7°C.
5 Bij gebruik openknippen, zeef overtollig vocht van het fruit. Stort in een rvs bak voor gebruik.

Cheesecake

1 Zet de cheese cakes op rvs plateau en dek af
2 Zet klaar voor gebruik in de koeling.

Serveren

1 Zet klaar voor gebruik in de koeling. Verzamel alle benodigde ingrediënten
2 Start met de cheesecake op het bord.
3 Top af met 2 eetlepels (30 gram) Le Fruit basis.
4 Garneer met de mix van basilicum & munt chiffonade.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »