Le Sirop de Monin Orange
Le Sirop de MONIN Sinaasappel en de geur van verse sinaasappelschil zorgen ervoor dat u een verscheidenheid aan alcoholische en niet-alcoholische dranken kunt maken.
Probeer het eens in een ijsthee, orangeade of in een Rum Old Fashioned.
Ontdekt in China tijdens de oudheid, verscheen de sinaasappel in Europa in de 16e eeuw na reizen van zeevaarders.
De sinaasappel, een over de hele wereld aanbeden winterfruit, is geliefd om zijn vorm, smaakvolle en sappige vruchtvlees en zijn van nature zoete en lichtzure smaak.
Van de gewone sinaasappel tot de bloed sinaasappel, deze vrucht is een belangrijk ingrediënt bij het koken en bakken.
Het sap, de schil en het vruchtvlees zorgen voor een echt evenwicht tussen frisheid en zuurgraad.
Hij gaat heel goed samen met kruiden als kaneel en steranijs, maar ook met chocolade en exotisch fruit.
toepassingen
smoothie, ijsthee, moscow mule, cold brew
DE MONIN-TIPS
Het is een geweldige combinatie met een aantal soorten fruit, vooral andere citrusvruchten, boomgaardfruit zoals perzik of abrikoos, exotisch fruit zoals mango of kiwi, maar ook met aromatische kruiden zoals tijm, verbena of salie.
De zuurheid van deze siroop zal het niet goed doen in dranken op basis van melk.
Probeer het eens in een Highball met wat wodka of gin, in een verse Cold Brew-koffie of in een Moscow Mule om een originele maar toch vertrouwde draai aan deze klassieker te geven.