LE SIROP DE MONIN PASSIEVRUCHT
De passievrucht, oorspronkelijk afkomstig uit Brazilië, staat bekend om zijn voedingswaarden en hoge vitamine-inname. Het wordt vaak gebruikt in het universum van chocoladefabrieken als melkvervanger. Deze zure en verfrissende vrucht, ook wel maracuja of chinola genoemd, past heel goed bij chocolade, vanille, citrus en rood fruit.
Le Sirop de MONIN Passievrucht met zijn intens zure smaakprofiel maakt het het ideale ingrediënt om al uw drankjes naar een hoger niveau te tillen. Proef het in een Mojito met een twist, een Spritz, een fruitsmoothie, een ijsthee of een exotische Maï Taï.
toepassingen
daiquiri, mojito, caipirinha, gin & tonic, ijsthee, ijs latte, smoothie
MONIN-TIPS
De zoetzure smaak is de perfecte bondgenoot van ander exotisch fruit zoals mango en ananas, geweldig voor het maken van uitstekende Tiki's. In limonades en ijsthee in de zomer is het ook een belangrijk ingrediënt in een Maverick Martini, samen met vanille en wodka.
Ingredienten en voedingswaarden
Suiker, Water, passievruchtenpuree, Natuurlijke Smaakstoffen, Pectine, Trinatriumcitraat (E331), Kaliumsorbaat (E202) Suiker, Water, Passievruchtpuree, Natuurlijke smaakstoffen, Pectine, Trinatriumcitraat (E331) (E331) [3]Kaliumsorbaat (E202)