Le Sirop de MONIN Peer
De peer wordt al duizenden jaren gekweekt en is een vrucht die over de hele wereld wordt gegeten en het hele jaar door wordt geconsumeerd.
Tegenwoordig bestaan er ongeveer een dozijn variëteiten, de een nog lekkerder dan de andere.
Deze boomgaardvrucht doet wonderen in desserts, gewoon of gepocheerd.
Al zijn smaken komen echt tot hun recht in combinatie met aromatische kruiden, vanille, chocolade, citrusvruchten en gedroogd fruit.
Le Sirop de MONIN Peer is een echte aanwinst voor al uw cocktails en mocktails. De zoete tonen en het malse vruchtvleessmaakprofiel geven een vleugje decadentie aan je smoothie met caramel, een Spritz of een Sours met een vleugje limoensap.
toepassingen
cocktails, mocktails, smoothies, frappés, mochas, chocolaatjes, limonades
DE MONIN-TIPS
Gebaksmaken als vanille, hazelnoot, karamel, appel of aardbei gaan hand in hand met peer, net als kruidachtige smaken als munt, tijm en dragon. Ik gebruik het graag om een draai te geven aan klassieke cocktails op basis van gin, zoals een Fizz of een Southside.