Le Sirop de MONIN Framboos
Oorspronkelijk afkomstig uit West-Europa, werd de framboos eeuwenlang gebruikt vanwege zijn geur voordat hij als vrucht werd geconsumeerd. Tegenwoordig zijn er meer dan dertig soorten van dit kleine zomerfruit.
Le Sirop de MONIN Framboos heeft een natuurlijke tint, gekleurd door frambozensap. De zoete en lichtzure tonen zijn de perfecte aanvulling op warme en koude dranken, met of zonder alcohol. Het kan worden genoten in thee, limonade of smoothies, maar ook in koffie, frappes en zelfs in cocktails op basis van gin, wodka of rum.
toepassingen
frappé, ijsthee, spritz, mojito, zuur, Virgin mojito
MONIN-TIPS
MONIN Frambozensiroop, net als andere "rood fruit" en bloemige smaken, mengt zich perfect met gin en wodka. Je kunt het ook over je aardbeiensalade sprenkelen met een vleugje citroensap. De siroop zorgt voor een uitstekende frambozensmaak, die de zuurgraad van de citroen in balans brengt, terwijl de suiker van de siroop de smaken van de aardbeien naar een hoger niveau tilt.