Le Sirop de MONIN Tiramisu
Tiramisu (letterlijk "Pik me op" in het Italiaans, of "Breng me naar de hemel") is een wereldberoemd dessert: heerlijk romig, het is een symbool van Italiaanse verwennerij en culinaire knowhow.
De oorsprong van dit dessert is niet echt duidelijk, maar in de 16e eeuw verschijnen er vermeldingen van tiramisu in Italië. Het vrij eenvoudige recept combineert smaken van biscuit, koffie, cacao, marsala-likeur en mascarpone, voor een rijk en romig resultaat, vol smaken.
Le Sirop de MONIN Tiramisu biedt u de smaak van een echte tiramisu, met een mix van subtiele en verrukkelijke aroma's voor ongeëvenaarde exquise drankjes...
toepassingen
lattes, cappuccino's, chocolaatjes, dessertdranken, milkshakes, culinair
DE MONIN-TIPS
MONIN Tiramisu-siroop, meestal gemaakt voor melkachtige toepassingen, past uitstekend in dessertdranken met wodka of bruine sterke drank zoals rum, cognac of whisky. Als je het in een mocktail wilt gebruiken, raad ik aan om het te combineren met Le Fruit de MONIN Kersen- en cranberrysap.