Le Sirop de MONIN Vanille
Vanille uit Madagaskar wordt over de hele wereld erkend en staat bekend om zijn reukkenmerken en de lange, traditionele manier van vervaardiging. De vanillebloem wordt na een jaar groeien geoogst en wordt vervolgens gedurende meer dan 6 maanden omgevormd tot een peul.
Vaak gebruikt in de banketbakkerij, maar ook in de drank- en koffiewereld, is vanille een prachtige aanvulling op chocolade en een groot aantal soorten fruit.
Le Sirop de MONIN Vanille en zijn echte tonen van verse vanillestokjes zorgen voor verrassende wendingen. Je warme chocolademelk, koffie, iced lattes maar ook je Sours en Daïquiri's worden alleen maar beter.
toepassingen
warme chocolademelk, cappuccino, macchiato, latte, frappé, cold brew, zuur, martini, daiquiri
DE MONIN-TIPS
MONIN Vanillesiroop is een geweldige aanvulling op notenaroma's in latte-toepassingen. Naast bessenaroma's past het ook perfect in een theebereiding. Ik vind het erg lekker in drankjes na het eten, recht ingebouwd in een glas gevuld met donkere rum of cognac.