Le Sirop de MONIN Violet
Erkend sinds de oudheid, is het viooltje tegenwoordig een prachtige bloem die over de hele wereld wordt geplukt. Gebruikt door de Romeinen vanwege zijn geneeskrachtige eigenschappen als pommade of kruidenthee, werd het viooltje ook populair in parfums tijdens de Renaissance.
Deze sterk geurende eetbare bloem, die steeds meer wordt opgenomen in de culinaire wereld, kan een geweldige aanvulling zijn op een fruitsalade, worden omgezet in een gelei of gekristalliseerd als suiker om desserts te versieren.
Le Sirop de MONIN Violet vangt de intense tonen van vers viooltje op en stelt je in staat om een verscheidenheid aan alcoholische of niet-alcoholische dranken naar een hoger niveau te tillen. Naast de intense kleur geeft het een verrassende twist aan je limonades, gin-tonics, ijsthee en Spritzes.
toepassingen
limonade, ijsthee, hete thee, spritz, gin-tonic
DE MONIN-TIPS
Van het eenvoudig op smaak brengen van rode of witte wijnen tot het toevoegen van een twist aan je Cosmopolitan, je doet elk gehemelte herleven met deze smaak. MONIN Viooltjes siroop gaat heerlijk samen met wijn, gin en rood fruit, maar niets houdt je tegen om andere combinaties te ontdekken.
Recepten:
VIOLET COSMOPOLITAN
VIOLET VODKA SOUR
VANILLE VIOLET SODA
DIABOLO VIOLETTE
GIN TONIC VIOLETTE